Un bon servei de telecomunicacions és fonamental per la ciutat de Vic, per la seva economia i per la seva cohesió social. La seva necessitat no és qüestionable perquè el dret a la connectivitat esdevindrà un dret fonamental, com ja ho és l’accés a la salut o a l’educació.

Des de l’Ajuntament treballem dia a dia per una ciutat plenament connectada. Des d’avui comptem amb un nou servei de wifi gratuït, el VicWifi, que ofereix connexió a internet gratuïta en 7 punts de la via pública. Aquest nou servei se suma a l’accés a internet que es posa a disposició de tothom en una dotzena d’equipaments municipals, com la Biblioteca, l’Atlàntida, els Centres Cívics, el Vicjove o el Sucre.

Seguim avançant junts per gaudir d’una ciutat connectada, on es garanteixi el dret a la connectivitat perquè Vic és i ha de ser una ubicació ideal per l’emprenedoria, l’empresa i el sector primari i de serveis, i que volem enfortir turísticament. I tot això requereix estar ben connectats. Cal preservar i millorar els nivells de qualitat de les telecomunicacions de què gaudim perquè sense elles la societat i les persones perdem oportunitats de benestar.

Per tot això, fem un pas més i oferim accés gratuït, de 9 del matí a 9 del vespre i cada dia de la setmana, a la plaça Major, la plaça de la Noguera, la rambla del Carme, la rambla Davallades, la rambla del Passeig, el Pavelló de l’Ausoneta i el pavelló Castell d’en Planes. Mica en mica, anem posant requisits per avançar cap a una smart city i s’ampliarà en més punts de la ciutat.

Vic ha de mirar al món i seguirem treballant per fer-ho possible.

Estic orgullosa que junts treballem per garantir uns sistemes de comunicació del màxim nivell perquè el coneixement i l’economia necessiten estar connectats amb el món. A Vic tenim universitat, escoles, centres de recerca, indústria, ramaderia i agricultura, turisme i comerç… I tota aquesta activitat ja no mira només a Vic ni a Catalunya, Vic ha de mirar al món i seguirem treballant per fer-ho possible.

 

Fes el teu comentari