Estic orgullosa de poder-vos anar desgranant les primeres 11 persones amb qui confio per seguir gestionant el dia a dia de la ciutat que m’estimo.  Junts volem seguir fent la ciutat que volem.

L’Albert Castells és una d’aquestes persones. A l’Albert li agrada explicar que va néixer al barri del Remei fa 44 anys, on va créixer, i actualment viu al barri de Santa Anna amb la Lourdes i els seus dos fills, l’Abril i en Ferran.

Ha crescut veient la transformació dels barris del sud, on remarca que s’hi viu molt bé. Tot i així, li preocupen els reptes de futur que té la ciutat com la millora de la qualitat de l’aire i la mobilitat, o com aconseguir un creixement urbanístic sostenible.

L’Albert Castells ha crescut veient la transformació dels barris del sud, on remarca que s’hi viu molt bé, i és un orgull comptar amb ell per seguir fent junts la ciutat que volem.

L’Albert és enginyer i ha treballat al sector públic i a l’empresa privada i estic molt contenta que hagi acceptat sumar-se al projecte de Junts per Catalunya a Vic per a les properes eleccions municipals.

Amb ell vull revalidar el pacte pels vigatans i vigatanes. Fem-ho junts!


 

Fes el teu comentari