Després de quatre anys treballant per la ciutat com a alcaldessa, vull reafirmar el meu compromís per continuar-ho fent. He treballat per aquesta ciutat que m’ha vist néixer i créixer, la ciutat que estimo, i tinc la voluntat de continuar treballant conjuntament amb tots vosaltres, des de la proximitat i el compromís.

Per aquest motiu us convido a la conferència La ciutat que volem. Fem-la junts! que pronunciaré el proper dijous 28 de març a les 8 del vespre a l’Auditori Marià Vila d’Abadal de l’Edficii el Sucre.

Al llarg d’aquest temps, el meu equip i jo mateixa ens hem esmerçat perquè Vic continuï sent una ciutat viva, dinàmica, accessible i inclusiva, captadora de talent i promotora del coneixement, i estem contents dels resultats obtinguts.

Personalment, estic molt orgullosa que com a ciutat mitjana de Catalunya, Vic pugui ser un exemple i un referent on emmirallar-se a nivell econòmic, cultural, patrimonial, de salut i de benestar.

Junts hem estat capaços de donar sortida a les diverses necessitats i de portar a terme projectes de gran abast per a tothom, sempre pensant en la millora de la nostra ciutat. Hem prioritzat i hem posat per davant de tot les persones, és a dir, vosaltres, la gent de Vic, acompanyant-vos i oferint-vos oportunitats en aquesta ciutat feta a la mesura humana.

Ara bé, quatre anys no són suficients per implementar tots els nostres compromisos. Ens queda feina per fer, tenim somnis i projectes que encara no hem estat capaços d’assolir del tot, perquè amb una legislatura no n’hi ha prou per desplegar un canvi i una nova manera de fer.

Per això el nostre objectiu és continuar al capdavant de l’Ajuntament de Vic amb un equip de persones compromeses amb la ciutat, per poder dur a terme tot un seguit de projectes de futur i acabar els que hem començat.

I també, perquè em sento amb la il·lusió, les forces i l’energia per afrontar un nou mandat, que no només serà intens en l’àmbit municipal sinó també en el vessant nacional.

Ens vam comprometre a fer progressar la ciutat, a teixir-hi convivència, i així s’ha fet i ho continuarem fent. Tenim clar el projecte que volem per a Vic i el defensarem per seguir-lo fent realitat.

Per tot això, m’agradaria que ens torneu a fer confiança, per continuar treballant per la ciutat i per dur a terme la transformació que Vic necessita.

Compto amb vosaltres.

Fes el teu comentari