Seguirem treballant amb el Pla estratègic de la bicicleta creat el passat mes de novembre i farem campanyes de conscienciació per tal d’augmentar-ne l’ús. El nostre objectiu és seguir apostant per una mobilitat sostenible i prioritzant els hàbits saludables com anar a peu, en bicicleta o transport urbà.

En aquest sentit, ampliarem els carrils bici de la ciutat i connectarem els existents, continuarem apostant per una ciutat per als vianants, amb més zones pacificades i amb nous aparcaments dissuasius, començant pel sud de la ciutat.

Projectarem una nova estació de busos intermodal al sud de la ciutat, per facilitar la connexió i els desplaçaments de les persones que viatgen diàriament a Barcelona.

No ens podem oblidar de les millores en la pacificació i l’accessibilitat al voltant de les escoles, ampliant les voreres i creant espais de trobada amplis i segurs.

Per seguir fomentant l’ús del transport urbà n’actualitzarem el model i les rutes del bus urbà per aconseguir nous usuaris amb l’aplicació de noves bonificacions a col·lectius amb necessitats especials.

La mobilitat sostenible també suposa renovar els punts de recàrrega de vehicles elèctrics i aplicar més incentius per fomentar-ne l’ús. Paral·lelament, continuarem vetllant per la qualitat de l’aire, farem estudis de control de la contaminació i treballarem amb el Consorci de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Generalitat de Catalunya per disminuir-ne els efectes.

Fes el teu comentari