Generarem música i altres expressions culturals a l’espai públic i potenciarem espais fixos al carrer per a concerts i espectacles i introduirem la música clàssica al Mercat de Música Viva, tot potenciant la Clàssica Jove al carrer.

Continuarem promocionant el projecte El so de les cases, que enguany té lloc des d’aquest divendres 17 fins al diumenge 19 de maig, i que uneix el patrimoni i la música, i el consolidarem com un projecte referent.

Mantindrem els diversos espais culturals de la ciutat a punt, amb una programació atractiva, interessant i diversa de totes les disciplines i en què es combinin les expressions artístiques professionals amb les amateurs.

Continuarem treballant perquè Vic esdevingui una ciutat creativa invertint en tots els festivals i actes relacionats amb les arts que es fan a la ciutat, per tal que s’acabin consolidant com a propostes referents del país.

Fomentarem que en els diversos equipaments culturals de què disposa la ciutat es generin espais de creació artística a partir de la promoció de programes de residència artística.

Per tot això, explorarem nous camins de finançament cultural promovent campanyes de mecenatge i patrocini cultural i treballarem per mantenir viu el teixit associatiu i continuarem oferint acompanyament i suport a les nombroses entitats de la ciutat.

Fes el teu comentari