Fa gairebé quatre anys vaig passar a ser la nova alcaldessa de Vic, amb molta il·lusió, ganes i amb un bon equip.

Tot i els entrebancs i el bloqueig inicial, la nostra manera de fer persistent, perseverant, dialogant i amb bones maneres ens van permetre fer un pacte d’estabilitat que ens ha ajudat per tal de dur a terme un 88% del nostre programa electoral.

El meu nomenament com a alcaldessa m’enorgulleix perquè per primer cop la ciutat que tant m’estimo ha pogut tenir una dona al capdavant. Em fa feliç que cada cop hi hagi més dones al capdavant dels ajuntaments, de les associacions, de les entitats, de les empreses… És cert però que entrar en un món històricament masculí no és fàcil però és totalment factible. És una barrera que es pot superar.

Ara sóc alcaldessa però sóc professora. Precisament en els meus anys en la docència les meves eines de treball eren la paciència, el treball en equip, l’escolta, el diàleg… Unes eines completament necessàries per traçar el nostre projecte durant aquests 4 anys amb la suma de tots, amb les sensibilitats de cadascú i les complicitats amb la ciutat.

Tot i que no tots els projectes volguts s’han pogut realitzar, sí que molts dels que havíem plantejat i marcat els hem fet, i fins i tot n’han sortit de nous, i hem complert el 88% del programa electoral.

En una competició d’alt nivell sempre hi ha un partit d’anada i de tornada. Estem a punt d’acabar un partit intens i apassionat d’anada i si se’m revalida la confiança, estaré encantada de jugar el partit de tornada.

Us puc assegurar que hem treballat des del primer moment per complir el nostre programa, ferms amb el nostre compromís.

No sé si ho sabeu, la meva passió és el bàsquet. Hi he jugat i sempre que puc hi jugo. El 13 juny de 2015 va començar el partit més important de la meva vida, treballar per la ciutat on vaig néixer, que ha vist créixer els meus fills, on he rigut, he plorat, la ciutat que estimo i per la que treballo cada dia.

En una competició d’alt nivell sempre hi ha un partit d’anada i de tornada. Ara, estem a punt d’acabar el partit d’anada. És un partit intens i apassionant de quatre anys. Sabeu que em torno a presentar com a candidata de Junts per Catalunya a Vic i si la ciutat em revalida la confiança, estaré encantada de lider un nou equip que ha de fer possible jugar el partit de tornada. Gràcies a aquesta revàlida podrem acabar els projectes que volem per la ciutat que somio.

M’agradaria fer un esment als membres que han format part del meu equip ja que sense ells moltes de les fites aconseguides no haurien estat possibles. Gràcies també als que entomen el repte per poder seguir gestionant el dia a dia de la ciutat de Vic i amb qui vull revalidar el pacte pels vigatans i vigatanes. Fem-ho junts!

Fes el teu comentari