Gràcies al bon funcionament de l’Oficina Local d’Habitatge hem afegit 22 habitatges embargats pel jutjat a la borsa de lloguer assequible. Una iniciativa pionera treballada transversalment que seguirà donant més fruits.

L’augment de la borsa de lloguer assequible ha estat possible gràcies al treball transversal i persistent entre el servei de mediació de l’Ajuntament de Vic, l’Oficina Local d’Habitatge, els administradors de l’edifici representats per Albert Sentías i el jutjat de primera instància número 2 de la ciutat.

Vic és l’únic municipi de Catalunya que té cedida la gestió del parc públic d’habitatge.
Després que s’hagi designat Jaume Romero com a administrador judicial d’una societat que és morosa, i que és copropietària d’una comunitat de propietaris del carrer Enric Prat de la Riba, 18-20, s’han cedit 22 habitatges a la borsa de lloguer assequible de l’Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Vic.

Vic és l’únic municipi de Catalunya que té cedida la gestió del parc públic d’habitatge, en conveni amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya,  i per això l’ocupació està gairebé sempre entre el 98% i el 100%. A més, és un dels 11 municipis del país que compta amb una mesa d’emergència pròpia, que sumat amb la gestió del parc d’habitatge públic, permet anar molt més ràpid a l’hora d’adjudicar pisos d’emergència.

Fes el teu comentari