850 persones s’han informat al punt lila ubicat per primer cop al Mercat de Música Viva l’any passat. Seguirem treballant cada dia per unes polítiques d’igualtat en totes les actuacions municipals i desplegant el Pla Comarcal d’Igualtat de Gènere d’Osona i el Pla Marc Comarcal d’Igualtat per raó d’orientació sexual i identitat de gènere (LGTBI).

Des de l’Oficina del Vic Dones-SIAD Osona, de titularitat del Consell Comarcal i l’Ajuntament de Vic, és l’oficina de proximitat d’àmbit municipal i comarcal que gestiona les polítiques d’igualtat i LGTBI a partir de dos plans de referència comarcals que impliquen diferents àrees, regidories i agents del territori. I ofereix a la ciutadania els serveis d’atenció directa del Servei d’Informació i Assessorament a Dones (SIAD) i el Servei d’Atenció a la Diversitat Sexual i Identitats de Gènere d’Osona (SAI LGTBI).

L’any passat el SIAD va atendre 423 dones i el SAI LGTBI va actuar en 27 situacions. En aquest últim cas, un 51,8% van ser consultes, un 29,6% incidències i un 18,6%, tràmits.

Fes el teu comentari