L’Espai Familiar Municipal és nou equipament educatiu, situat al barri del Remei, que es va posar en funcionament el passat mes de maig i complementa el projecte educatiu de la ciutat per a la petita infància i ofereix tres tipus de servei en funció de les edats dels infants i de la freqüència d’ús:

  • Espai Nadó. És un servei adreçat a famílies amb nadons des que neixen fins que caminen. Formaran part d’un grup estable de màxim 12 famílies, un dia a la setmana. L’infant sempre ha d’anar acompanyat d’un referent adult.
  • Espai Caliu. És un servei adreçat a famílies que tenen infants que ja caminen. Hi poden participar fins als 3 anys. Formaran part d’un grup estable de màxim 12 famílies, dos dies a la setmana. L’infant sempre ha d’anar acompanyat d’un referent adult.
  • Espai de joc de lleure. És un servei adreçat a infants de 0-3 anys acompanyats d’un referent adult proper a l’infant. També poden participar-hi els germans, fins als 6 anys, sempre que vinguin amb el germà petit. Obert tres dies a la setmana. Aforament limitat de 14 parelles adult – infant.

 

En els darrers anys s’ha promogut el programa 0-6 anys, un programa formatiu adreçat als mestres d’educació infantil, i les tres Escoles Bressol Municipals que han complert 10 anys, ara s’hi afegeix un equipament per anar lligant les etapes educatives no obligatòries amb aquelles que sí que ho són.

Fes el teu comentari